Zrenjanin: Uhapšen zbog krađe 4,3 tone veštačkog đubriva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2022, 17:35

Zrenjanin: Uhapšen zbog krađe 4,3 tone veštačkog đubriva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, intenzivnim radom, rasvetlili su dve teške krađe i tri krađe i, po nalogu tužioca, uhapsili Đ. I. (38) iz okoline Novog Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

On se sumnjiči da je, od kraja januara do danas, u okolini Zrenjanina ukrao oko 4,3 tone veštačkog đubriva, saopštila je PU >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zrenjanin.

Sumnja se da je iz magacina jedne firme, u koji je provalio, odneo 80 džakova veštačkog đubriva, a iz dvorišta još 48.

Takođe se sumnjiči da je sa traktorske prikolice na jednom salašu ukrao 15 džakova, a ispred dve kuće sa prikolica odneo 18 i 12.

Policija je pronašla više od polovine ukradenog đubriva i vratila ga vlasnicima.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu u Zrenjaninu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Uhapšen zbog krađe 4,3 tone veštačkog đubriva

Izvor: B92, 10.Mar.2022

Zrenjanin -- Policija je u Zrenjaninu rasvetlila dve teške krađe i tri krađe i uhapsila Ð. I. (38) iz okoline Novog Bečeja, zbog sumnje da je izvršio ova krivična dela...On se sumnjiči da je, od kraja januara do danas, u okolini Zrenjanina ukrao oko 4,3 tone veštačkog đubriva, saopštila je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.