Izvor: PRObjave.com, 06.Avg.2009, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V Međunarodna izložba fotografija "Vodozemci i gmizavci - amphibians and reptiles"

Ova izložba u zrenjaninski Narodni muzej stiže iz Nacionalnog parka Fruška gora, a organizovana je povodom obeležavanja Evropskog dana parkova. Na izložbi su prezentovane fotografije 126 autora iz 27 zemalja, a na internet konkurs je ukupno pristiglo preko 800 fotografija iz raznih krajeva sveta. Od svih fotografija odabrano je 40 koje su odštampane i uramljene. Sve fotografije sa ove i prethodnih izložbi nalaze se na CD prezentaciji.
O izložbi će na otvaranju govoriti mr Dragiša Savić iz Nacionalnog parka Fruška gora, i mr Svetozar Santovac, muzejski savetnik Narodnog muzeja Zrenjanin. Izložba će trajati do polovine septembra.
Da podsetimo, ovo je peta izložba koju Narodni muzej Zrenjanin organizuje u saradnji sa Nacionalnim parkom Fruška gora, prethodne su bile: "Čudesni svet vilinskih konjica", "Kroz paukovu mrežu", "Leptiri" i "Orhideje sveta".
Narodni Muzej Zrenjanin
Subotićeva 1
23000 Zrenjanin
Tel: 023 / 561-841
Web: www.muzejzrenjanin.org.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.