Plata od 111 hiljada gradonačelniku i predsedniku Skupštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plata od 111 hiljada gradonačelniku i predsedniku Skupštine

ZRENJANIN - Na današnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina usvojena je odluka o koeficijentima za obračun i isplatu plata za izabrana i postavljena lica i za zaposlene u organima grada, na osnovu koje će gradonačelniku i predsedniku Skupštine grada sa koeficijentom 9,40 mesečna primanja iznositi po 111 hiljada dinara.

U raspravi o platama odbornička većina nije prihvatila zahteve odbornika Srpske radikalne stranke i Demokratske stranke Srbije da gradska administracija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smanji predložene koeficijente i plate.

Kako je obrazloženo, koeficijenti za obračun i isplatu plata zaposlenih određeni su na osnovu propisa Vlade Republike Srbije.

Pre desetak dana Gradsko veće je usvojilo pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u gradskoj upravi koja predviđa ukupno 391 radno mesto, što otvara mogućnost za zapošljavanje još stotinu radnika u gradskoj upravi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.