I orlovi igraju za Tijanu, ostalo još malo karata za meč u Zrenjaninu!

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I "orlovi" igraju za Tijanu, ostalo još malo karata za meč u Zrenjaninu!

Rukometaši Srbije spremaju se za utakmicu sa Austrijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a meč će imati i humanitarni karakter. Kapiten Momir Ilić veruje u uspeh protiv ekipe koja trenutno ima bolji učinak zbog gol-razlike.

"Spremamo se za revanš utakmicu protiv Austrije, imamo igru, kvalitetnu ekipu i mislim da neće biti problema i da ćemo se plasirati na šampionat koji će se održati 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine“, rekao je Ilić.

Njegov saigrač Momir Rnić uzda se i u podršku publike, pa se nada punoj hali u Zrenjaninu.

"Sigurno će nas sada čekati teška utakmica. Očekujemo punu dvoranu, dobru podršku sa tribina i da ćemo napraviti veliki korak ka Evropskom prvenstvu“, istakao je Momir Rnić.

Rukometni Savez Srbije se odazvao pozivu da učestvuje u humanitarnoj akciji, pa će ovom prilikom deo sredstava izdvojiti i za Tijanu Ognjanović. Za utakmicu u nedelju ostalo je još 150 karata, a Zrenjaninci karte mogu podići u subotu na blagajni „Kristalne dvorane“ od 12 sati.

Povezane vesti: Momir Ilić: Mnogo problema u drugom poluvremenu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.