Izvor: Press, 18.Jul.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit u Srbiji: Vlada nestašica registarskih tablica

U Novom Sadu, Valjevu, Zrenjaninu, Vršcu, Bačkoj Palanci i još nekim mestima u Srbiji vlada nestašica registarskih tablica,.

(Foto: Thinkstock)


Građani koji su morali da ih menjaju već desetak dana, a ponegde i duže, ne mogu da voze svoje automobile.
Vozači su izuzetno nezadovoljni i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pravom se bune, a nadležni u pomenutim policijskim upravama i stanicama kažu da imaju puno neprijatnosti sa građanima koje pokušavaju da ubede da tablice stižu iz Beograda i da oni nemaju ništa sa tim. 

Nezvanično dodaju da tablice u poslednje dve nedelje dobijaju "na kašikicu", a da im razlog za to nije poznat. 

Samohrana majka Jelena B. iz Novog Sada kaže da tablice čeka već 10 dana i da joj je zbog nemogućnosti korišćenja automobila ugrožen posao. 

"Preko jedne lokalne agencije za registraciju vozila predala sam zahtev za izdavanje novih tablica i evo, već 10 dana čekam na njih. Kola su mi preko potrebna jer imam malo dete koje moram da vozim kod bake koja živi nedaleko od Novog Sada da bih mogla da se posvetim poslu koji opet trpi jer ne mogu da koristim kola", objašnjava nezadovoljna Jelena. 

Jedan sugrađanin kaže da je mislio da se u MUP-u prvo šale s njim. 

"Nisam shvatio, kako mislite nemate tablice?! Međutim, ubzo je bilo jasno da se ne šale, i da starno vlada nestašica".
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Hit u Srbiji: Nestašica registarskih tablica

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2018

U Valjevu i u još nekoliko gradova u Srbiji na saobraćajne tablice čeka se po 10 i više dana...Nadležni obećavaju da će problem uskoro biti reijšen. Ipak, nestašica tablica mnogima je ugrozila posao ili odložila ljetovanje...Registarske tablice u Valjevu su posljednjih dana najtraženija roba,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.