EPILOG TRAGEDIJE: Nastavnica iz Zrenjanina (41) ubila muža pred očima petogodišnje ćerke?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 13:04

EPILOG TRAGEDIJE: Nastavnica iz Zrenjanina (41) ubila muža pred očima petogodišnje ćerke?

Stanislava M. (41) iz Zrenjanina, osumnjičena je da je u ranim jutarnjim časovima u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u ulici Heroja Pinkija, sa više uboda nožem usmrtila svog muža.

Ona je osumnjičena da je dve godine mlađeg supruga Branislava, programera u zrenjaninskoj programerskoj kompaniji ubila, nakon čega je uhapšena i određen joj je pritvor u trajanju 48 sati.

Uzrok ove porodične tragedije, u kojoj je nekadašnja nastavnica opštetehničkog obrazovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zrenjaninskoj osnovnoj školi, Petar Petrović Njegoš, usmrtila svog supruga i to pred očima njihove petogodišnje ćerkice, za sada nije poznat.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su S. M. (41) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ubistvo.

Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA u Zrenjaninu: Nastavnica ubila muža pred očima petogodišnje ćerke?!

Izvor: Luftika.rs, 08.Sep.2020

Uzrok ove porodične tragedije, u kojoj je nekadašnja profesorica opštetehničkog obrazovanja u zrenjaninskoj osnovnoj školi, usmrtila svog supruga i to, navodno, pred očima njihove petogodišnje ćerkice, za sada nije poznat. U jutarnjim časovima u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u ulici Heroja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.