Šokantno priznanje supruge slavnog glumca: Ćerka nas je uhvatila u krevetu

Izvor: B92, 08.Maj.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno priznanje supruge slavnog glumca: "Ćerka nas je uhvatila u krevetu"

Iako su skrivali bračne poteškoće koje su ih zadesile, holivudski glumci i supružnici Vil Smit i Džejda Pinket Smit su dokazali da je sada među njima sve u najboljem redu, te da su probleme iz prošlosti ostavili iza sebe.

Četrdesetšestogodišnja glumica Džejda Pinket Smit je tako progovorila o svom seksualnom životu, otkrivši pikantne detalje iz spavaće sobe.

Naime, u jednom intervjuu kazala je da se šokirala kada je saznala da ju je njihova ćerka Vilov, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inače tinejdžerka, zatekla u krevetu sa Vilom.

"Pitala sam Vilov kada se prvi put susrela sa seksom, ona mi je odgovorila da je to bilo kada je zatekla mene i Vila u spavaćoj sobi", ispričala je Džejda, naglašavajući da se šokirala njenim odgovorom.

Kako nikada nije ispričala svom suprugu Vilu ovu neprijatnu situaciju, glumica kaže da jedva čeka da vidi njegovu reakciju

"Sigurna sam da će me nazvati i pitati "Koji đavo se ovde događa", rekla je kroz smeh.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.