Preduzetnica i vatrena navijačica - ona je najveća podrška Hrvatima FOTO

Izvor: B92, 15.Feb.2022, 11:10

Preduzetnica i vatrena navijačica - ona je najveća podrška Hrvatima FOTO

Ona je samo još jedan primer da pamet i lepota idu zajedno.

Ivana Knol je manekenka, influnserka i preduzetnicaa koja se 2018. godine proslavila na Svetskom prvenstvu u fudbalu, u Rusiji. Njene fotografije u kockastom dresu obišle su svet i osvanule su na naslovnicama svih domaćih medija. A Ivana je tada proglašena "najljepšom" hrvatskom navijačicom.

Šira javnost bila je pozitivno iznenađena lepotom i prirodnim izgledom ove navijačice, pa je za RTL otkrila male >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tajne svoje zavodljive pojave.

"Za dobar izgled najviše mogu da zahvalim genetici i odličnom metabolizmu. S obzirom na to da imam itekako velik apetit, moram da priznam da nisam sklona nekom preteranom debljanju. Takođe, svoj celi život sam u nekom rekreativnom sportu , a poslednjih godina bavim se plesom, čak pet puta nedeljno. Međutim, situacija s pandemijom koronavirusa učinila je da časove plesa odrađujem u svojoj kući", priznala je i dodala da redovno trenira.

Osim što vodi računa o fizičkom izgledu, Ivana, takođe, pazi i šta konzumira.

"Trudim se da izbegavam hranu koja ne prija mom organizmu, primera radi: mlečne proizvode, šećer, gluten, morske plodove ne mogu da jedem. Za mene je najidealnija niskokalorična ishrana, bazirana na proteinim, voću i povrću. Uz razne recepte, pravim keto hleb, palačinke, zdrave sirove torte", kaže ona.

Svoju medijsku popularnost Ivana je iskoristila i za pokretanje sopstvenog biznisa ("Knölldoll" ) - pravljenje kupaćih kostima s hrvatskim obeležjima.

"Na ideju sam došla još 2014. godine kada sam išla u Brazil na svetsko fudbalsko prvenstvo. Tada sam shvatila da na tržištu nema skoro ničeg navijačkog, a lepog za žene. Kako sam zaista velik ljubitelj fudbala i mode, rekla sam da ću da pokrenem svoj brend, međutim,nisam – posvetila sam se fakultetu i jednostavno tu ideju nisam tad realizovala. Međutim, kako smo osvojili srebro u Rusiji, tako sam odlučila da konačno realizujem svoju ideju" otkrila je Ivana.

A koliko je naporan preduzetnički život, Ivana je rekla da je, itekako, stresno.

"Biti poduzetnik je stresno – bez fiksnog radnog vremena ste, sve je na vama i morate da budete dostupni 24 sata za sve probleme koje mogu da vas zadese. U mom slučaju, sav posao je isključivo na meni. Ipak, iako zna da bude jako naporno, ja volim tu dinamiku rada, a najviše sam srećna kad vidim da sa realizovala svoju ideju uspešno - tada mi sav napor i stres padaju u zaborav", otkriva ova vesela Hercegovka kojoj, čini se, sve polazi za rukom.

Kad je u pitanju kvalitet njenih kupaćih kostima, Ivana, kaže da nabavlja najbolje materijale iz Italije

"Sve modele kupaćih kostima sam sama osmislila, dizajnirala i skicirala. Tkanine kupujem u Italiji, jer je likra za kupaće kostime tamo daleko najkvalitetnija. Što se proizvodnje tiče, držala sam se hrvatskih kompanija. Od šivanja i ambalaže pa nadalje, apsolutno sve je proizvedeno u Hrvatskoj, jer želim ljudima da ponudim hrvatske proizvode, bez obzira na visoku cenu", kaže Ivana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.