Od prevaranta Sajmona spasla je pidžama: Bizarni telefonski razgovori i skupe cigare

Izvor: B92, 18.Feb.2022, 13:34

Od prevaranta Sajmona spasla je pidžama: "Bizarni telefonski razgovori i skupe cigare"

Sajmon Levijev, odnosno "Varalica s Tindera", zaludeo je ceo svet, a sada se javila i devojka koja je popularni dokumentarac sasvim slučajno videla i šokirala se prepoznavši osobu s kojom je 2018. i sama bila na sastanku.

Maestro za prevare Sajmon Levijev, odnosno Simon Hajut, u novom je Netfliksovom dokumentarcu ljudima širom sveta otkrio cenu traženja partnera preko popularnih dejting aplikacija. Publika je videla kako je, pretvarajući se da je kralj dijamanata, lukavo prevario >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brojne žene i izvukao im veće količine novca.

Prevario naivne žene za 10 miliona dolara: Umesto u zatvoru Sajmon sedi na jahti i vreba

Zainteresovanost za film, ali i za Sajmona, već danima samo raste, a za Valeriju Kalpanči film je bio posebno otkriće jer je shvatila kako se i sama mogla naći u ulozi žrtve.

Naime, ova Argentinka je sa Sajmonom otišla na sastanak još 2018. godine. Tada se tek doselila u Nemačku i nije imala dosta poznanika pa je odlučila da isproba Tinder.

"Videla sam muškarca po imenu Sajmon, bio je zgodan i izgledalo je kao da puno putuje. Volim da putujem i posetila sam mnoge zemlje pa sam mislila da bi bilo dobro da se upoznamo", rekla je Valerija i dodala kako je bila jako znatiželjna.

Sajmon je odmah zatražio njen broj pa su nastavili da se dopisuju na Votsapu, a zatim ju je pozvao i na sastanak. Ipak, ona je već tada sumnjala u njegove namere.

Kako kaže, znala je da oni koji imaju novca nemaju potrebu da se hvale svojim bogatstvom, ali je htela da vidi kakav je Sajmon uživo.

"Sedeli smo pet minuta, a onda je predložio da odemo na drugo mesto jer mu se nije sviđao jelovnik. Otišla sam s njim do fensi prodavnice sa cigarama jer je želeo da uzme jednu, a nakon toga u tržni centar. Tamo smo napokon seli u kafić koji je izgledao luksuzno", prisetila se i dodala kako je sve bilo jako sumnjivo.

Ovoga nema u dokumentarcu: Prevaranta sa Tindera Levijev prijavio policiji – "Nisam nikad rekao"

Iako ga ne pamti kao pričljivog, seća se da to nije bio slučaj kada je trebalo da priča o sebi. Međutim, hteo je da ostavi utisak "misterioznog dečka" pa kada ga je pitala odakle dolazi, on je vešto izbegao odgovor.

Takođe, Valerija tvrdi i kako je Sajmon imao dva mobilna telefona, a stizali su i neki bizarni pozivi i u razgovorima je on spominjao milionske transakcije, što je, tvrdi, delovalo čudno.

"Bilo je čudno i što je pričao o drugim devojkama, čak mi i pokazivao neke njihove fotografije. Ne mogu da verujem nekom ko mi pokazuje tuđe privatne fotografije", ispričala je.

Nakon što su se razišli, iste večeri stigla joj je poruka kojom ju je Sajmon pozvao na zabavu kod njega u kući.

"Bilo je kasno i već sam bila u pidžami pa mi se nije išlo. Malo smo se dopisivali i rekla sam mu to, a onda mi je napisao nešto kao: 'Mislio sam da si malo spontanija'", prisetila se Valerija.

Na krilima dokumentarca "Varalica s Tindera", pravi Levijev planira da pokori Holivud

Nakon što je ugledala dokumentarac o njemu, Valerija se šokirala shvativši o kome je reč. Nakon što je saznala ko se krije iza Sajmona i njegovog hvalisanja, tvrdi da nije bila previše iznenađena.

"Sve je nekako imalo smisla", rekla je Valerija i dodala kako je odmah od početka bila svesna njegove lažljive prirode.

"Šokirana sam jer su mu žene poverovale, ali mislim da je on oprezno birao svoje žrtve. Ne bi baš svako pao na njega. On je profesionalac", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.