Muž posle razvoda uradio najmračniju stvar koja je zaprepastila njegovu bivšu ženu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Jan.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž posle razvoda uradio najmračniju stvar koja je zaprepastila njegovu bivšu ženu (VIDEO)

Iako je razvod bio težak za oboje, suprug je neprijatno iznenadio.

Kada je suprug istetovirao njen lik na ruci, Tiša je pomislila da je to najveći dokaz njegove ljubavi. Ipak, posle četiri i po godine, ovaj par se razveo.

Tiša se neprijatno iznenadila kada je videla da je njen bivši suprug prepravio tetovažu njenog lika. Na njeno zaprepašćenje, on je Tišin portret promenio u demona s njenim likom kakobi joj se osvetio.

"Razvod je bio dovoljno težak, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ali njegov potez je bio najbolniji, i mislim da je Met to namerno uradio da bi me povredio. Mogao je da prekrije moje lice na tetovaži, ali je ipak uradio ovu groznu stvar", rekla je Tiša.

Čovek koji je prepravio Metovu tetovažu objavio je fotografiju na društvenim mrežama, a svi korisnici su podržali Tišu.

"Veoma glup potez bivšeg muža. Nije trebalo to da uradi. Uradio je to da je ponizi", samo su neki od komentara.

Met je rekao da je tetovažama uvek izražavao kako se oseća. Razvod mu je teško pao i nije mogao da podnese da gleda lice svoje bivše žene na ruci.

"Bio sam ljut i povređen, bilo mi je teško tokom razvoda", rekao je Met.

Met je porekao da je portet Tiše pretvorio u demona, već da je u pitanju japanska legenda o ženi koja se zaljubila u monaha, pa se pretvorila u zmiju kada je on pokušao da je ostavi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.