Izvor: N1 televizija, 08.Jun.2021, 16:23

Mladić pravosnažno osuđen na doživotnu kaznu zatvora

Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić pravosnažno je osuđen pred Haškim tribunalom na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovečnosti nad nesrbima tokom rata u BiH, potvrdili su za N1 Sarajevo predstavnici žrtava koji prate izricanje presude u haškoj sudnici. Žalbeno veće odbacilo je sve žalbe koje Mladićeve odbrane, ali i Tužilaštva.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ratko Mladić, Balkan i ratni zločini: Pravosnažna presuda – doživotna kazna zatvora

Izvor: Danas, 08.Jun.2021

JERRY LAMPEN Ratko Mladić, bivši komandant Vojske Republike Srpske osuđen je pravosnažno pred sudom u Hagu na doživotnu kaznu zatvora zbog genocida i ratnih zločina u Bosni. Tako je potvrđena ranija, prvostepena presuda suda. Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu potvrdilo je presudu...

Nastavak na Danas...

Porodice žrtava o doživotnoj kazni za Ratka Mladića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jun.2021

Bivši komandant Vojske Republike Srpske pravomoćno je osuđen na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovječnosti. Odbačene su sve žalbe Ratka Mladića i Tužilaštva.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.