Izvor: Domino Magazin, 26.Feb.2021, 09:32

H&M skroz menja koncept zbog pandemije

H&M skroz menja koncept u svojim prodavnicama. Globalna pandemija toliko je uticala na poslovanje švedskog modnog giganta da će u eri posle korone H&M značajno promeniti način poslovanja. I ne samo to, H&M bi, kao drugi najveći prodavac odeće na planeti, svojim odlukama mogao da pokrene novi trend koji će mnogi nesumnjivo slediti. Centralna poslovnica […] The post H&M skroz menja koncept zbog pandemije appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Radikalan zaokret švedskog modnog giganta H&M

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Feb.2021

Globalna pandemija toliko je uticala na poslovanje švedskoga modnog giganta da će u eri posle korone H&M značajno promeniti način poslovanja..H&M bi kao drugi najveći prodavac odeće na planeti, svojim odlukama mogao da pokrene novi trend koji će mnogi slediti...Centralna poslovnica na glavnom...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.