Žena najlepšeg lica na planeti KRIJE VELIKU TAJNU! Bomba za kojom uzdišu nije oduvek izgledala kao LUTKA IZ IZLOGA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020, 19:58

Žena najlepšeg lica na planeti KRIJE VELIKU TAJNU! Bomba za kojom uzdišu nije oduvek izgledala kao LUTKA IZ IZLOGA! (FOTO)

Bela Hadid, slavna manekenka koja po čuvenoj teoriji zlatnog preseka ima najsavršenije lice, na tituli najlepše žene na planeti može da zahvali ne majci prirodi već dostignućima u svetu estetske medicine.

Sestre Hadid  i Kendal Džener, popunjavaju stranice novije istorije svetskog modeling, kako su to nekada radile Kejt Mos, Naomi Kembel i Sindi Kraford.

Od prvog pojavljivanja na pisti, Bela je nanizala brojne naslovnice Vogua, nosila je kreacije slavnih imena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ova ambasadorka Dior Beautyja inspiriše svojim stajlingom svetske magazine.

Prošle godine eksperti su obelodanili da Bela zauzima prvo mesto na listi najlepših žena planete sa rezultatom od 94, 35 odsto, posle svih merenja.

Iako stručnjaci u oblasti estetike tvrde da Bela redovno koristi botoks i da je stavljala filere u usta i jagodice, kao i da je operisala nos, manekenka je demantovala ove navode, ali čini se da fotografije kojima je preplavljen internet ipak govore više od reči.

Bella Hadid - the making of a supermodel. ⠀ ⠀ What treatments do you think she's had done? Comment below 👇 ⠀ ⠀ Follow @discover.aesthetics for more interesting videos!⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ The #1 Destination to discover the Wide Array of Aesthetics Treatments available out there! Follow & Discover!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀

A post shared by Discover Aesthetics (@discover.aesthetics) on Apr 28, 2020 at 12:44pm PDT

Uz pomoć estetske medicine i plastične hirurgije, danas je moguće brzo dostići fizičko savršenosto, koje predstavlja simetričnost lica i optimalni razmak između usana, očiju i brade.  Holivudski izgled više nije nedostižan za obične dame, ali bez obzira što i dalje predstavlja prestiž, mnogi žele da sakriju korekcije koje su imali na licu.

-Uz pomoć hijalurona moguće je povećati volum usana uz konturisanje ivica, rešiti se izraženih podočnjaka, naglasiti jagodice, postići mačkastiji izgled očiju, otkloniti nepravilnosti na čelu, džo lajn, korigovati izgled nosa, tako da lice izgleda prirodno, sveže i savršeno - objašnjava  mr. sci. ass. dr Marko Majstorović za naš portal.

24/7 Tisci @burberry @riccardotisci17 🥶

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on Jan 13, 2020 at 8:58pm PST

Kako kaže, ne može i ne treba svaka žena da bude Bela Hadid, ali smatra da nema razloga da bilo ko bude nezadovoljan svojim izgledom i živi na taj način.

-Estetska i anti ejdžing medicina su napredovale tako da nesavršenosti mogu vrlo lako da se reše, izgled da se unapredi i sve to na prirodan način. Kada vidite devojke, koje sve liče jedna na drugu, znači da nisu znale šta žele i da im je to radio neko ko nije stručan. Više je manje, ne treba preterivati, već istaći prirodnu lepotu. Kada nakon korekcije uslede komentari – izgledaš sveže, blistaš, to je prava stvar, poenta je u tome da se izgled unapredi a da nije očigledno šta je neko radio - objašnjava dr Majstorović za portal SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.