Upravo venčani: Našao sam sponzorušu na internetu, čim smo se videli iskrena ljubav je planula

Izvor: B92, 09.Apr.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravo venčani: Našao sam sponzorušu na internetu, čim smo se videli iskrena ljubav je planula

Prilika da izađe sa prelepom Kristi, Franka je koštala okruglo sto dolara. Ona je pristala na "dejt" jer joj trebao novac za plaćanje osiguranja i računa veterinara. Danas su oni srećan bračni par.

Da nema kontroverznog servisa WhatsYourPrice.com, internet stranice gde muškarci plaćaju izlaske sa devojkama ovaj par nikada ne bi osvanuo.

Oni nisu očekivali da će naći srodnu dušu, ali Kristi kaže da je zavolela Frenka samo dva meseca od kad su se upoznali. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Posle neobičnog upoznavanja, njih dvoje su se venčali na Floridi.

"Proveli smo savršen dan i nismo ni slutili da će se naša veza razviti na način na koji se sve desilo. Jako smo srećni', rekla je Kristi Befera.

Njihova veza započela je 2014. godine, kada se Kristi, koja je bila sama oko osam meseci, prijavila na oglas. Nije imala nameru da upozna nikog posebnog, nego da plati zaostale račune.

Njen "izabranik" je bio sam godinuu dana. Dugo se premišljao da li da joj šalje zahtev jer je smatrao da je ona "iznad njegove lige". Ona je ipak pristala da izađe, a on je bio rešen da je očara.

Recitovao joj je pesme, zabavljao je, zasmejavao i samo mesec dana od upoznavanja Kristi je Frenku rekla da ga voli.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.