U njima svaka figura izgleda vitkije: Ovaj model farmerki će biti apsolutni hit

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U njima svaka figura izgleda vitkije: Ovaj model farmerki će biti apsolutni hit

Osvojile modnu scenu.

Odabir idealnog kroja farmerki je za mnoge žene prava muka, ali imamo odlične vesti. Model iz 70-ih se na velika vrata vraća i kao saliven stoji svakoj figuri.

Ovaj kroj pantalona je prošle zime bio aposlutni hit, a ove zime će teksas zvoncare biti obavezan komad u vašem garderoberu.

Zvoncare vole sve žene, jer izdzužuju figuru i maskiraju sav višak kilograma.

Add some {FLARE} to your wardrobe with this dynamic duo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 💥

Објава коју дели Hope's (@shophopes) дана 13. Нов 2019. у 10:15 PST

Ove sezone moderne će biti zvoncare sa dubokim strukom. Sa njima nema greške, one su onaj model koji čini sa se svaka žena u njima oseća moćno.

U kombinaciji sa štiklama i elegantnijom majicom su odlične za noćni izlazak, ali će se, takođe, odlično uklopiti i u neke ležernije kombinacije. Investiranje u kvaliteten komad ovih farmerki je odličan potez, a kako bi figura izgledala što vitkije, birajte modele od tamnijeg teksasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.