SAMO DVA GUTLJAJA UJUTRU: Ako želite da ZATRUDNITE, počnite odmah da pijete ovaj napitak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO DVA GUTLJAJA UJUTRU: Ako želite da ZATRUDNITE, počnite odmah da pijete ovaj napitak!

Ubrzajte čitav proces!

Kumin je začin koji će oplemeniti vašu ishranu ukoliko ga budete koristili kao začin u redovnoj ishrani, a telo će očistiti od toksina. Tu nije kraj njengovom dejstvu, a najjači efekat ćete osetiti ako ga konzumirate svakodnevno.

A post shared by paulus (@paulus2017) on Apr 26, 2019 at 10:53am PDT

Jača imuno sistem, poboljšava rad probave, te smanjuje nadutost i gasove. Smiruje upalne procese u organizmu, kao i bolove, a veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je efikasan i u borbi sa zatvorom i viškom kilograma. Reguliše i nivo holesterola i izbacuje toksine iz organizma.

U ajrvedi se koristi za žensko reproduktivno zdravlje, zdravlje materice, kao i za podsticanje laktacije kod dojilja. Stoga, redovno konzumirajte čaj od semenki kumina.

Ovaj moćan začin deluje na zdravlje kože, ublažava svrab i iritacije izazvane različitim upalnim procesima.

Ali pravo čudo se dešava kada ovaj začin pomešate sa vodom.

Preporuka je da pijete i čaj i vodu s kuminom i za oralno zdravlje. Ne samo da uklanja zadah, već i smiruje upalna stanja kao što su upale desni, grla, krajnika.

A post shared by Kamila Gorzkiewicz (@8kamis8) on Apr 23, 2019 at 10:25am PDT

Priprema vode sa kuminom

U Indiji poznata kao jeera (cumin) voda važi za čudotvorni napitak neverovatnog dejstva na organizam.

Zahvaljujući "otpuštenim" nutritivnim zdravim sastojcima voda će poprimiti žućkastu boju.  Reč je o niskokaloričnom napitku jer jedna kašika kumina sadrži samo 7 kalorija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.