Prepoznajete li se? Znakovi koji odaju da ste nesrećne u braku

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznajete li se? Znakovi koji odaju da ste nesrećne u braku

Možda se pronađete.

Skoro svaka žena, pre ili kasnije, poželi da se skrasi pored jednog muškarca.

Međutim, bilo da ste udate ili ne, sigurno već znate da brak ne znači nužno i sreću. Neke žene priznaju javno da su nesrećno udate, dok neke baš i nisu spremne da to priznaju ni svom partneru, a ponekad ni same sebi. Ipak, postoje određeni znakovi koji ukazuju da je žena nezadovoljna u braku. Prepoznajete li se?

1. Manje pričate: Kad žena smanji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komunikaciju sa suprugom ili je svede na minimum, to je definitivno znak da je nešto muči.

2. Brzo planete: Nesrećne žene uvek su „na ivici nerava“ pa lako izgube živce i zbog najmanje sitnice.

3. Stalno ste umorne: Jedno istraživanje otkrilo je da žene u nesrećnim brakovima imaju niži nivo hormona kortizola, što kao nuspojavu, između ostalog, ima i hronični umor.

4. Odbijate seks: Žena koja je u braku nesrećna često će i izbegavati suprugove dodire, pogotovo pod pokrivačem.

5. Imate tajne: U braku za tajne nema mesta, a čim se one pojave, to znači da je neko nezadovoljan.

6. Gubite poverenje: Brak se temelji na međusobnom poverenju, a nedostatak istog može značiti da ćete ga samo pokvariti.

7. Ne obraćate pažnju: Kada žena izgubi interes za svog supruga, onda ne može ni biti srećna s njim.

8. Imate nove interese: Ako žena stalno traži nove razloge da bi bila što dalje od supruga, od hobija do izlazaka s prijateljicama, onda u tom braku nešto ne valja.

9. Razmišljate samo o sebi: Žene koje su u braku nesrećne često znaju da postanu sebične. Lični interesi postaju im sve važniji, a za partnerove želje i potrebe prestaje da ih je briga.

10. Mijenjate izgled: I iznenadna promena boje kose, frizure ili načina oblačenja mogu biti znakovi da je žena nesrećna u braku i da je spremna da okrene novi list u životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.