Poza MAČKE budi strast! Jednom kad je probate nećete moći da se obuzdate

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poza "MAČKE" budi strast! Jednom kad je probate nećete moći da se obuzdate

Oduševićete se!

Postoji poza koja će sve probleme bilo da ste u braku ili vezi baciti u zaborav. To je poza "mačke". Predstavlja varijantu misionarske poze i sjajna je za stimulaciju klitorisa, tako da je orgazam zagarantovan.

 Seks počinjete u misionarskoj pozi, kako bi lakše došlo do penetracije, ali momak nakon toga ne ostaje oslonjen na šake. Polako se spušta ka telu žene, tako da svoju težinu prebacuje na podlaktice i kolena.

Cilj je da budete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što pripijeniji jedno uz drugo kako bi muški polni organ stimulisao klitoris.

Jako važna stvar kod ove poze jeste da odredite tačan pritisak i blizinu, nikako nije namenjena za grube i brze pokrete.

Da bi stimulacija bila jača, savetuje se da žena podigne kukove ka muškarcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.