Odvek vas je zanimalo: Šta momci pričaju o vama kad su sa drugarima?

Izvor: B92, 06.Avg.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odvek vas je zanimalo: Šta momci pričaju o vama kad su sa drugarima?

Svi znamo da devojke svoje tajne teško zadrže za sebe. Sve što im se događa podeliće s prijateljicama i one su im često najveća podrška. Pitate se o čemu momci razgovaraju kad su sami? Oduvek vas je zanimalo spominje li vaš dečko vašu vezu i šta uopšte govori o tebi? Čitajte dalje jer biste mogle da se iznenadite!

Ponosan je na vas i vašu vezu

Naravno da ste za njega najljepša i najzgodnija osoba na svetu. Upravo takvom će te predstavljati i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojim prijateljima. Poznato je da su momci pre svega vizualna bića pa će svojim prijateljima često spominjati koliko ste zgodne i lepe.

Osim toga, pohvaliće se i ako ste nešto lepo uradile za njega. Ako mu napravite kolač ili ga iznenadite romantičnim izletom, to će znati i njegovi prijatelji.

Svima će ispričati kako ste se i kada upoznali. Tu će priču neumorno prepričavati kad god se pojavi neko ko je voljan da sluša. Nemojte to da mu zamerate, on na taj način pokazuje koliko mu je stalo.

Svi će pre vas saznati za iznenađenje koje vam sprema

Svojim prijateljima će ispričati o svim planovima s tobom. Ne radi to iz loše namere, nego želi da čuje mišljenje i savete drugih ljudi. Kako ne bi pogrešio voli da se konsultuje s prijateljima, za koje ponekad misli da znaju bolje od njega.

Svoje frustracije podieliće s prijateljima

Ako ste se upravo posvađali oko neke sitnice, a on uopšte ne razume zašto ili samo želi da popravi situaciju a ne zna kako, savet će potražiti u muškom društvu. Nemojte se ljutiti na njega zbog toga jer i vi ste sigurno već sve ispričale svojim prijateljicama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.