Nataša Bekvalac priznala da nije savršena: Fotošop ne može da docrta unutrašnju lepotu

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 16:39

Nataša Bekvalac priznala da nije savršena: "Fotošop ne može da docrta unutrašnju lepotu"

Pevačica Nataša Bekvalac objavila je na Instagramu video u kom je pokazala kako izgleda pre i posle fotošopa i upotrebe drugih aplikacija za uređivanje fotografija.

Kako se vidi na snimku, Nataši je dodato više kose, uklonjeni su podočnjaci, a grudi su blago uvećane.

"Lepota. Danas je ona prioritet, i devojke, vrlo mlade, sve češće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao lica s naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem, jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na račun ‘savršenog’ izgleda. Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno", započela je pevačica.

"Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuju se koža i kosa. Ne zaboravite, savršenu rasvetu koja doprinosi veoma. Najvažnija je", nastavila je pevačica.

Ono sto fotošop svakako ne može, jeste da nam docrta harizmu, duh, ono nešto, unutrašnju lepotu, dobrotu, tvrdi Bekvalčeva.

"Ostalo, moguće je! Devojke, prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od nas stvori komplekse i nesigurnosti, pogotovo ne u tim nežnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nežne prema sebi, sipajte sebi čašu svog omiljenog vina i budite zadovoljne i srećne, za to ne postoji aplikacija", poručila je Nataša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda prije i poslije fotošopa

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2022

Pjevačica Nataša Bekvalac objavila je video na svom Instagram profilu i pokazala kako izgleda prije i poslije fotošopa i upotrebe drugih aplikacija za uređivanje fotografija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.