Mama Mila oduševila receptom: SPREJ OD 4 SASTOJKA KOJI TERA PRAŠINU IZ KUĆE - zaboravićete na brisanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 11:25

Mama Mila oduševila receptom: SPREJ OD 4 SASTOJKA KOJI TERA PRAŠINU IZ KUĆE - zaboravićete na brisanje

Napravite ga sami i olakšajte sebi kućne poslove!

Ključ čišćenja prašine nije u tome da je raspršimo po prostoriji već da je sakupimo i uklonimo, a u tome vam mogu pomoći pamučne krpe, vodu, sirće, kokosovo ulje i esencijalno ulje limuna.

Kako bi vaše čišćenje bilo što efikasnije i kako bi vaš dom ostao što duže ugodan, pogledajte ideju jedne mame koja je sve oduševila i olakšala sređivanje kuće.

Sprejevi koji "odbijaju" prašinu su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << često skupi, nekima smeta i njihov miris, a sada je korisnica TikToka Mila Šantel pokazala kako da sami napravite sprej protiv prašine!

Potrebni su vam sastojci koje već imate kod kuće, plus dva koja možete da kupite u radnji zdrave hrane.

Pomešajte vodu, sirće, kokosovo ulje i esencijalno ulje limuna. U videu pogledajte koji je od njih "čarobni" sastojak koji će odbijati prašinu, tako da ćete ređe morati da je brišete sa drvenih površina!

The DIY furniture dusting spray that helps keep dust away for longer 🌿 #cleanhome #cleaninghacks #diycleaner #naturalcleaning

♬ оригинальный звук - __zzmeya.__

Pogledajte, a ne propustite ni najbolji trik za čišćenje rerne, kao i domaći sprej "protiv" peglanja - isprskate odeću i ona se ispravi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.