HILJADE EVRA! Mitrovićeva ĆERKA od verenika dobila LUKSUZAN POKOLON za rođendan, ovo sem nje, nema niko! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 14:52

HILJADE EVRA! Mitrovićeva ĆERKA od verenika dobila LUKSUZAN POKOLON za rođendan, ovo sem nje, nema niko! (FOTO)

Unikat!

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović sinoć je proslavila 21. rođendan, a od svog dečka dobila je jedan romantičan i još jedan veoma skup i unikatan pokon.

Kristina se na Instagramu oduševljeno pohvalila poklonima, a pored ruža, odnosno raskošnog aranžmana koji čini 501 ruža, balona u obliku srca, koji su čini se bili najava ono što će uslediti, Kristina je dobila još jedan poklon.

Reč je o torbici svetski poznatog brenda, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je unikatna i na svetu postoji samo jedna, a pripala je upravo Kristini. Pored ovoga dobila je sat čija se cena kreće i do nekoliko hiljada evra.

Verenik Mitrovićeve ćerke se izuzetno potrudio za ovu priliku, a ceo poklon je zaključio spektakularnim vatrometom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.