Dakota Džonson roditeljima zabranila da gledaju film “50 nijansi siva”

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Avg.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dakota Džonson roditeljima zabranila da gledaju film “50 nijansi siva”

Dakota Džonson, zvezda jednog od najiščekivanijih filmova, “50 nijansi siva”, zabranila je svojim roditeljima da pogledaju ovo ostvarenje!

Poznata kćerka još poznatijih roditelja Melani Grifit i Dona Džonsona, nikako ne želi da je oni gledaju u, blago rečeno, škakljivim scenama seksa i sado-mazohizma.

Melani je priznala kako joj je kćerka zabranila gledanje filma u kom tumači lik Anastasije Stil, studentkinje koja se upušta >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << u krajnje bizaran odnos.

Slavna glumica kaže kako je podržala kćerku pri odluci da prihvati ulogu, čak ju je i posetila na setu u Kanadi, ali kako je naglasila, samo onda dok su snimali “normalne” scene.

Nije propustila priliku da poseti i “sobu bola” koja je i te kako važna za radnju filma.

Izvor: Blic

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.