Ne želi da je majka gleda u filmu 50 nijansi siva

Izvor: B92, 08.Avg.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne želi da je majka gleda u filmu "50 nijansi siva"

Glumica Dakota Džonson zabranila je svojoj majci Melani Grifit da gleda film "50 nijansi siva“ u kome ona tumači lik Anastasije Stil.

Glumica Melani Grifit je sigurno jedna od malobrojnih koja ne očekuje s nestrpljenjem ekranizaciju kontroverznog romana "50 nijansi siva“ i ima valjani razlog za to jer njena ćerka Dakota Džonson igra glavnu žensku ulogu.

"Nisam pogledala film i mislim da ni neću. Dakota nam je rekla da je bolje da ne dolazimo, tako da nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni išli“, rekla je Melani i dodala kako je bila jednom na setu kada su snimali regularne scene.

"Doduše videla sam sobu bola“, rekla je iskusna glumica.

Iako Melani ne želi da gleda svoju ćerku u filmu koji je pun scena seksa i sado mazo manevara, to ne znači da se ne ponosi svojom dvadesetčetvorogodišnjiom ćerkom Dakotom.

"Ona je prosto sjajna. Toliko je lepo videti je kada radi.Imala je od koga da nauči i prosto nas je sve ostavila u senci“, kaže Melani koja je Dakotu dobila iz braka sa glumcem Donom Džonsonom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

50 nijansi - siva: Ovo je film koji nećete gledati sa svojim roditeljima, poručuje Dakota Džonson!

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2014, 00:43

Film "50 nijansi - siva" već je zaintrigirao javnost svojom pričom, obzirom da je pravljen na osnovu knjige koja je vrlo provokativna, jasno je da ni film neće biti "za malu decu", a glumica Dakota Džonson ističe kako se ovaj film neće gledati u društvu sa roditeljima...Zvezda filma Dakota Džonson...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.