DANSKA DIJETA: Za 13 dana možete izgubiti i do 20 KILOGRAMA, EVO kako izgleda PLAN ISHRANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 09:48

DANSKA DIJETA: Za 13 dana možete izgubiti i do 20 KILOGRAMA, EVO kako izgleda PLAN ISHRANE

Iscediće vas kao limun.

Danska dijeta je našitroko poznata dijeta u svetu. Ona na brz i efektan način razgrađuje masti i oslobađa telo od tečnosti koja se svakodnevno akumulira u našem telu.

Iako je u pitanju veoma rigorozan način ishrane, kilogrami će nastaviti da nestaju i u naredna tri meseca, ne u istom intenzitetu kao na početku, ali ćete nastaviti da ih gubite.

Ovaj dijetni program može se započeti bilo koji dan u nedelji, ali se preporučuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš nedelja. Sama dijeta traje 13 dana i poprilično je teška ali i efikasna. Njenim držanjem dolazi do velikih promena u organizmu, a efekti traju čitave 2 godine!

Ukoliko želite da je držite ne činite to na sopstvenu ruku bez prethodnih konsultacija sa stručnim licima koja se brinu za vaše zdravlje.

Nije u pitanju tradicionalna dijeta već način da se pokrene organizam da brže sagoreva masnoće i izbacuje višak tečnosti, što doprinosi da dijeta nastavi da deluje i nakon završetka ciklusa od 13 dana. Ako pratite dijetu kako treba, možete izgubiti suvišnu telesnu masnoću i to (u zavisnosti od početne težine) u rasponu od 7 pa do neverovatnih 20 kg!

Uvodne napomene

Jelovnik po danima:

Dan 1

Dan 2

Dan 3

Dan 4

Dan 5

Dan 6

Dan 7

Dan 8

Dan 9 

Dan 10 

Dan 11

Dan 12

Dan 13

Razmak između obroka treba biti na svaka 3 do 4 sata, ne više i ne manje od toga. Ništa sem propisanog jelovnika nije dozvoljeno jesti, ukoliko pojedete nešto van toga, morate odmah prekinuti dijetu koju ne smete ponavljati narednih 6 meseci.

Osobe sa teškim poremećajem ishrane ne smeju nikako držati ovu dijetu bez nadzora nutricioniste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.