Ponovo zemljotres u Crnoj Gori!

Izvor: Mondo, 11.Feb.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo zemljotres u Crnoj Gori!

U 14:05 zemljotres srednje jačine sa epicentrom na 8 km severozapadno od Plava.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju saopšteno je da je jačina ovog zemljotresa žarištu iznosila 4.0 jedinice Rihterove skale.

Hipocentar ovog zemljotresa lociran je na dubini od 9 km.

Zemljotres je mogao izazvati manje materijalne štete u epicentralnom području, dodaje se u saopštenju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres pogodio područje Plava, osetio se i u Podgorici

Izvor: RTS, 11.Feb.2018

. Zemljotres jačine četiri jedinice Rihterove skale pogodio je područje Plava u 14 sati i pet minuta. Reč je o potresu srednje jačine, koji je mogao izazvati samo manje materijalne štete u epicentralnom području.

Nastavak na RTS...

NOVU POTRES U CRNOJ GORI: Zemljotres opet ljuljao Plav

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2018

Zemljotres jačine 4,1 stepen Rihterove skale potresao je danas područje Podgorice Novi jak potres u Crnoj Gori. Kako je saopštio Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju u nedelju u 14 časova i 5 minuta registrovan je zemljotres srednje jačine sa epicentrom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.