OVO JE PRAVA APOKALIPSA Voditeljku zadesio zemljotres dok je izveštavala uživo! Pogledajte njenu reakciju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 18:34

"OVO JE PRAVA APOKALIPSA" Voditeljku zadesio zemljotres dok je izveštavala uživo! Pogledajte njenu reakciju (VIDEO)

Baš u trenutku dok je izgovarala reč zemljotres u studiju je nestalo struje.

Australijska voditeljka i novinarka Grejs Evans imala je poprilično neprijatno iskustvo dok je izveštavala o jakom zemljotresu koji je pogodio područje u blizini Melburna.

- O moj Bože! Uplašena sam, ovo je prava apokalipsa. Ne mogu, zaplakaću - bilo je sve što je uspela da izgovori vidno potresena voditeljka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kasnije je sve prepričala na Tviteru i objavila snimak.

I can confirm this is the exact moment I thought the apocalypse had arrived. A black out in our building right as I say the words earthquake. 2021 is too much. pic.twitter.com/HbuAyuMq0I

— Grace Evans (@GraceEvans2904) September 22, 2021

"Mogu da potvrdim da sam mislila da je tačno u tom trenutku stigla apokalipsa. Nestalo je struje baš u trenutku dok sam izgovarala reč zemljotres. Godina 2021. je baš previše", rekla je.

Epicentar potresa bio je u blizini ruralnog grada Mansfilda, oko 200 kilometara severoistočno od Melburna, na dubini od 10 kilometara.

Trenutak u kom je Melburn pogodio potres snimljen je i na ABC-u gde su se voditelj u studiju i njegov gost prilično uznemirili kad je zatreslo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.