Crna Gora ponudila Srbiji pomoć

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora ponudila Srbiji pomoć

Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović ponudio je večeras srpskom kolegi Ivici Dačiću pomoć crnogorskog Sektora za vanredne situacije i civilnu bezbednost u saniranju posledica zemljotresa koji je prošle noći pogodio podruje Kraljeva.

Kako je saopšteno iz crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave, ministar Brajović je razgovarao sa kolegom Dačićem o posledicama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zemljotresa na tom području.

Brajović je ponudio svu pomoć Sektora za vanredne situacije i civilnu bezbednost”,navodi se u saopštenju.

Ministar Dačić je, dodaje se u saopštenju, zahvalio Brajoviću, ocenjući da je saradnja dva ministarstva uvek bila na visokom nivou.

Zemljotres jačine 5,4 stepena Rihtera koji je prošle noći pogodio Kraljevo I okolinu odneo je dva života I naneo materijalnu štetu na gotovo svim stambenim I javnim objektima.

Sveobuvhatna procena štete je u toku, a rizni štab intenzivno radi na saniranju posledica pomeranja tla u centralnoj Srbiji.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Ivica Dačić,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.