Zaječarskim vaspitačima po 10.000 dinara iz budžeta grada?

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Nov.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarskim vaspitačima po 10.000 dinara iz budžeta grada?

Pošto zaposleni u vrtićima i jaslicama u Zaječaru dobijaju 7.000 dinara pomoći, jer Vlada nije mogla da im poveća platu, uz objašnjenje da je to u nadležnosti lokalnih samouprava, Grad Zaječar će razmotriti odluku da se svim vaspitačima u ovom gradu dodeli jednokratna pomoć u iznosu od 10 hiljada dinara.
Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara izjavio je: “Predložiću gradonačelniku i gradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << veću da vaspitačicama u Zaječaru jednokratno isplatimo po 10.000 dinara. Pored toga što je Zaječar jedini grad u Srbiji koji ima besplatne vrtiće, uspeli smo da uštedimo dovoljno novca da danas jedini u Srbiji možemo da isplatimo veći iznos vaspitačicama koje čuvaju naše najmlađe sugrađane” 
Vrtići u Zaječaru od 1. januara 2015. godine su besplatni za sve mališane iz ovog grada.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

SAŠA MIRKOVIĆ: Vaspitačima Zaječara pomoć od 10.000 dinara

Izvor: Kurir, 16.Nov.2015

Grad Zaječar će razmotriti odluku da se svim vaspitačima u ovom gradu dodeli jednokratna pomoć u iznosu od 10.000 dinara...- Predložiću gradonačelniku i gradskom veću da vaspitačicama u Zaječaru jednokratno isplatimo po 10.000 dinara. Pored toga što je Zaječar jedini grad u Srbiji koji ima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.