Izvor: Blic, 06.Avg.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAJEČAR SPREMAN ZA GITARIJADU Nastupaju Van Gog, Riblja čorba, Bjesovi, Ortodox Celts...

Gitarijada u Zaječaru, 50. po redu, najstarija rok manifestacija u Evropi, biće održana na Gradskom stadionu od 11. do 13. avgusta.

Kako je objavljeno na sajtu zaječarske gitarijade, takmičarski deo ili prvo polufinale rok festivala počinje u četvrtak, 11. avgusta, od 19.00.

Svečano otvaranje zaječarske gitarijade zakazano je za 21.00, posle čega će uslediti nastupi bendova Zlatni prsti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Teška industrija, Ritam nereda, Ortodox Celts i Van Gogh.

Na programu festivala drugog dana, 12. avgusta, od 19.00 je drugo polufinale u okviru takmičenja neafirmisanih bendova, a od 21.00 nastupiće bendovi Bjesovi, Eyesburn i Riblja čorba.

Poslednji dan rok manifestacije, 13. avgusta, na gradskom stadionu posle finala u takmičarskom delu programa od 21.00 nastupiće Love Hunters i grupa Kerber, a oko 23 časa biće problašen pobednik ovogodišnje Gitarijade, dok će za kraj festivala nastupiti Uriah Heep.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.