Izvor: Danas, 31.Maj.2023, 11:32

Uhapšen nekadašnji predsednik Višeg suda u Zaječaru, a sada sudija Višeg suda u Nišu

U nastavku borbe protiv visoke korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovang kriminala, u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, a po nalogu javnog tužioca za organizovani kriminal, uhapsili su sudiju Višeg suda u Nišu I. B. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja, ističe se u saoštenju MUP-a.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN 16-GODIŠNJAK U BEOGRADU: Sumnja se da je poslao mejl školi o lažnoj dojavi o bombi

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Maj.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, identifikovali su i priveli šesnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je 29. maja poslao mejl jednoj srednjoj školi u Beogradu u kome je naveo...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Uhapšen muškarac u Prokuplju zbog sumnje da je izvršio razbojništvo: Prilikom hapšenja psovao i pretio policajcima

Izvor: Blic, 01.Jun.2023, 00:18

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su I. M. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.