Izvor: Pančevac-online.com, 31.Maj.2023, 16:24

UHAPŠEN 16-GODIŠNJAK U BEOGRADU: Sumnja se da je poslao mejl školi o lažnoj dojavi o bombi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, identifikovali su i priveli šesnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je 29. maja poslao mejl jednoj srednjoj školi u Beogradu u kome je naveo da je u toj školi postavljena eksplozivna naprava. Policija je privela osumnjičenog zbog postojanja […] The post UHAPŠEN 16-GODIŠNJAK U BEOGRADU: Sumnja se da je poslao mejl školi o lažnoj dojavi o bombi appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priveden maloletnik zbog lažne dojave o bombi u beogradskoj srednjoj školi

Izvor: Danas, 31.Maj.2023

Policija je privela maloletnika zbog sumnje da stoji iza lažne dojave o postavljenoj bombi u jednoj srednjoj školi u Beogradu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na Danas...

Prijavio da je u beogradskoj školi postavljena bomba: Uhapšen tinejdžer

Izvor: B92, 31.Maj.2023

Tinejdžer star 16 godina priveden je nakon što je jednoj školi u Beogradu poslao mejl u kojem je naveo da se u njoj nalazi eksplozivna naprava...Njega je privela policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu...Policija je privela osumnjičenog zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.