Tuga u Zaječaru: Preminuo konobar koji je pucao sebi u glavu ispred bolnice

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga u Zaječaru: Preminuo konobar koji je pucao sebi u glavu ispred bolnice

Lj. N. (61), poznati zaječarski konobar podlegao je povredama nakon što je pucao sebi u glavu iz pištolja u krugu zaječarske bolnice, baš ispred zgrade Odeljenja produžene nege gde mu leži nevenčana supruga koja je na samrti zbog teške bolesti.

On je preminuo na Odeljenju intenzivne nege u bolnici u Zaječaru, prenosi "Zaječar online".

Nedeljković je za sobom ostavio oproštajno pismo, ali sadržaj zbog istrage još nije poznat.

Pretpostavlja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da nesrećni čovek posetio suprugu, a nakon što se oprostio sa njom, pucao sebi u glavu.

(Telegraf.rs / Zaječar online)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO, pa se ubio ispred bolnice u kojoj mu UMIRE SUPRUGA

Izvor: RTV Pink, 31.Maj.2017, 12:18

Ljubiša Nedeljković Brzi (61), konobar iz Zaječara, pucao je sebi u glavu iz pištolja u krugu zaječarske bolnice, baš ispred zgrade Odeljenja produžene nege gde mu leži nevenčana supruga koja je na samrti zbog teške bolesti.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.