Sjećaš li se Doli Bel na Zoranovim danima u Zaječaru

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjećaš li se Doli Bel na Zoranovim danima u Zaječaru

Kultne replike "Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem" i "Hoće li u ovom gradu ikada zasjati sunce kako treba" poznate iz filma “Sjećaš li se Doli Bel” koji je prema tekstu Abdulaha Sidrana režirao Emir Kusturica čule su se sinoć na sceni zaječarskog teatra u kome je u okviru takmičarskog programa igrana istoimena predstava Kamernog teatra 55 iz Sarajeva. Članak Sjećaš li se Doli Bel na Zoranovim danima u Zaječaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

LSV: Bahata vlast u Zrenjaninu uništila životnu sredinu

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) optužila je danas vlast u Zrenjaninu da je bahata i da je životnu sredinu u tom gradu dovela u "katastrofalno stanje". Članak LSV: Bahata vlast u Zrenjaninu uništila životnu sredinu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.