Žizela doživela pravi PAKAO nakon gubitka sina, rešila da otkrije ISTINU!

Izvor: 011vodič.com, 10.Apr.2021, 22:27

Žizela doživela pravi PAKAO nakon gubitka sina, rešila da otkrije ISTINU!

Ispovest Ivane Živković, poznatije kao Žizela, potresla je mnoge.
Podsetimo, ona je pre tri dana donela na svet dete, ali je ono, nažalost, preminulo nakon nekoliko sati.
foto: Instagram printscreen Nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa Parovi je putem društvenih mreža dokumentovala sva svoja stanja žaljenja za sinom, zbog čega je izazvala na stotine komentara prepunih saosećanja od strane onih koji je prate na Instagramu.
foto: instagramscreen Međutim, tu su se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << našli i oni koji su čak i u ovakvim momentima ismevali Ivanu i slali joj monstruzne poruke u kojima su se naslađivali njenom nesrećom, zbog čega je ona, uz podršku jedne osobe koja je prati, rešila da presavije tabak i sve ih tuži.
foto: instagramscreen Više detalja možete saznati u objavama koje je napisala sama Živkovićeva, koje prate ovaj tekst.
(Espreso)



The post Žizela doživela pravi PAKAO nakon gubitka sina, rešila da otkrije ISTINU! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.