Život kao inspiracija: Otkrivamo vam stihove Cecine autobiografske pesme!

Izvor: Dzungla.org, 20.Apr.2011, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život kao inspiracija: Otkrivamo vam stihove Cecine autobiografske pesme!

Srpska folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović piše autobiografsku pesmu, koja će se najverovatnije naći na njenom novom albumu, a radni naziv joj je “Sivo srce” .
Pevačica će kroz strofe otkriti kroz šta prolazi sa porodicom otkako je protiv nje više tužilaštvo podiglo optužnicu.
- I ranije je razmišljala o autobiografskim pesmama, ali bi se uvek iznova pronalazila u stihovima koje za nju napiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Marina Tucaković - navodi izvor Kurira i dodaje:
- Nedavno se ponovo latila pisanja i vrlo je moguće da će ovog puta i otpevati ono što napiše. Čeka se taj 9. maj i od tog datuma mnogo zavisi, pa i izlazak novog albuma.
Ceca će uskoro početi s radom u studiju, koji će biti improvizovan u njenoj kući nadomak Marakane. Podsećamo, Ceca već ima iskustva u pisanju – uradila je i muziku i tekst za svoj veliki hit “Pustite me da ga vidim”, a ne sumnjamo da će i nova pesma dostići, a možda i prevazići popularnost prvenca.
A mi vam otkrivamo nekoliko stihova iz radne verzije Cecine pesme:
Sivo srce
“Od neba
tražim spas,
duša urliče,
Srce sivo
od okova,
nadam se,
konačno sviće…”
(izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.