EKSKLUZIVNO: CECA SEBI PIŠE PESMU

Izvor: Kurir, 20.Apr.2011, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: CECA SEBI PIŠE PESMU

Sudbina u stihovima. Srpska folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović piše autobiografsku pesmu, koja će se najverovatnije naći na njenom novom albumu, saznaje ekskluzivno Kurir. Radni naziv numere je “Sivo srce”, a kroz strofe će ispričati šta s porodicom prolazi otkako je protiv

Sudbina u stihovima.

Srpska folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović piše autobiografsku pesmu, koja će se najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naći na njenom novom albumu, saznaje ekskluzivno Kurir. Radni naziv numere je “Sivo srce”, a kroz strofe će ispričati šta s porodicom prolazi otkako je protiv nje više tužilaštvo podiglo optužnicu.

- I ranije je razmišljala o autobiografskim pesmama, ali bi se uvek iznova pronalazila u stihovima koje za nju napiše Marina Tucaković - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Nedavno se ponovo latila pisanja i vrlo je moguće da će ovog puta i otpevati ono što napiše. Čeka se taj 9. maj i od tog datuma mnogo zavisi, pa i izlazak novog albuma.

Ceca će uskoro početi s radom u studiju, koji će biti improvizovan u njenoj kući nadomak Marakane, o čemu je Kurir prvi pisao.

Sivo srce

“Od neba

tražim spas,

duša urliče,

Srce sivo

od okova,

nadam se,

konačno sviće...”

*Strofa iz radne verzije Cecine autobiografske pesme

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca piše sama sebi pesmu (Tekst pesme)

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2011

Pevačica Ceca Ražnatović piše autobiografsku pesmu, koja će se najverovatnije naći na njenom novom albumu, saznaje ekskluzivno Kurir. Radni naziv numere je ldquo;Sivo srce rdquo;, a kroz strofe će ispričati šta s porodicom prolazi otkako je protiv nje više tužilaštvo podiglo optužnicu.

Nastavak na Svet plus...

Ceca napisala pesmu za novi album!

Izvor: Tracara.com, 20.Apr.2011

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u iščekivanju 9. maja, kada će o njenoj sudbini biti donešena konačna odluka, bacila se na pisanje. Naime, pevačica je napisala pesmu radnog naziva Sivo srce koja će se najverovatnije naći na njenom novom albumu, piše današnji Kurir. 'I ranije je razmišljala...

Nastavak na Tracara.com...

Ceca piše pesmu o svom životu

Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Apr.2011

Svetlana Ražnatović piše autobiografsku pesmu "Sivo srce", koja bi trebalo da se nadje na njenom novom albumu, piše Kurir. Kroz novu pesmu Ceca će ispričati šta se dogadja sa njom i njenom porodicom otkad je podignuta optužnica protiv ove folk zvezde.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Nova Cecina pesma "Sivo srce"!

Izvor: SamoProvereno.com, 20.Apr.2011

Srpska folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović piše autobiografsku pesmu, koja će se najverovatnije naći na njenom novom albumu. Radni naziv numere je "Sivo srce", a kroz strofe će ispričati šta s porodicom prolazi otkako je protiv nje više tužilaštvo podiglo optužnicu. ”I ranije je razmišljala...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.