Izvor: Njuz.net, 15.Dec.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog novih snežnih padavina gradska vlast apeluje na sve Beograđane da ne izlaze iz kuće u 18 časova

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 15. decembar 2018, (Njuz) – Nove snežne padavine očekuju se do kraja dana, posebno u popodnevnim časovima, zbog čega su beogradske vlasti apelovale na sve sugrađane da nigde ne izlaze posle 18 časova.
Prema njihovim rečima, veliki snežni nanose očekuju se u centru grada, posebno na platou kod Filozofskog fakulteta i nekoliko okolnih ulica, zbog čega je važno da se niko tamo ne uputi između 18 i 20 časova.
– Naše službe rade danonoćno i većina ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << je prohodna, ali teško ćemo biti u stanju da se izborimo sa novim naletima snega u centru grada tokom popodneva. Najpametnije je da svi građani ostanu kod kuće, navuku zavese i puste TV program. Ako ne znaju šta da gledaju, imaju u 20 časova Vučićevo obraćanje naciji – izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.
On napominje da se iskreno nada da će građani poslušati njegovu preporuku i da će u centru grada u 18 časova biti samo kamerman i reporterka Studija B Barbara Životić, koja će svim građanima, u njihovim toplim domovima, podariti novo uključenjem sa beogradskih ulica.
– Apelujem na građane da budu razumni i ne rizikuju da budu zarobljeni u snegu u centru grada, ne može Vučić svakog da spasava – izjavio je Vesić i napomenuo da naši sugrađani koji žive u predgrađima eventualno mogu da izađu na kratko u komšiluk i bace pogled na novogodišnje ukrase, ali da nikako ne idu u centar.
Marko Dražić

The post Zbog novih snežnih padavina gradska vlast apeluje na sve Beograđane da ne izlaze iz kuće u 18 časova appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.