Za seks im je bio dovoljan i kauč: Zadigla suknjicu i naskočila na dečka svoje najbolje drugarice (+16VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 08.Nov.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za seks im je bio dovoljan i kauč: Zadigla suknjicu i naskočila na dečka svoje najbolje drugarice (+16VIDEO+FOTO)

Muzika, prigušeno svetlo, kauč i još par dodatnih stimulansa bili su sasvim dovoljni ovom paru da uživa u seksu. Međutim, to nije jedno što su uradili...

GALERIJA SLIKA

Jelena Dragićević posumnjala je u iskrenost svog verenika pa se obratila aganciji ne bi li se uverila u to šta joj se dešava iza leđa. Darko Jović, njen momak počeo je u poslednje vreme čudno da se ponaša, pa je njegova verenica posunjala da je počeo ponovo da se viđa sa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bivšom devojkom, ili možda nekom drugom.

Međutim, ono do čega je ekipa "Preljubinka" došla nije samo jedna laž već nekoliko! Ne samo što su saznali da Darko vara Jelenu sa njenom drugaricom i budućom kumom, već i to da se drogira! Par je uhvaćen na delu a ceo seks pustili su Jeleni da odgleda. Na kraju nesuđeni bračni par se sukobio a veridba je naravno prekinuta.

***Kapor joj ne dozvoljava da diše: Čime je Nikolina Kovač ovo zaslužila?! (FOTO)

***Šta li je zgrešio: Poznatom "macanu" devojka preti naočigled svih! (FOTO)

***Vraća joj "milo za drago": Amidžić razmenjuje dodire ali ne sa zgodnom suprugom! (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Youtube screenshot

Pretraga po temi: Preljubnici, Seks, Zadigla suknju, Narkoman, Kuma

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zadigla suknjicu i naskočila na dečka najbolje drugarice

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2012, 13:44

Muzika, prigušeno svetlo, kauč i još par dodatnih stimulansa bili su sasvim dovoljni ovom paru da uživa u seksu. Međutim, to nije jedno što su uradili..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.