Za Za Gabor u bolnici jer je vikala da je njen red da umre

Izvor: Blic, 24.Mar.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Za Gabor u bolnici jer je vikala da je njen red da umre

Za Zu Gabor je novost o smrti prijateljice Elizabet Telor jako pogodila. Počela je da paniči i zbog visokog pritiska muž je morao hitno da je odvede u bolnicu

Za Za Gabor (94) je nedavno puštena iz bolnice gde se lečila od upale pluća, a sada je morala hitno da se vrati, jer joj je zbog visokog krvnog pritiska bilo ugroženo srce.

Kad je legendarna glumica saznala da je umrla njena dugogodišnja prijateljica Elizabet Tejlor, obuzela ju je histerija.

Njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suprug Frederik von Anhalt izjavio je da je Za Za bila veoma uzrujana, da je vikala i ponavljala da je ona na redu.

Nedavno je preminula i Džejn Rasel, koja je takođe prijateljica Za Ze, što je bolesnu glumicu veoma uznemirilo i nateralo da misli da je i njoj došao kraj.

Inače, glumica je nedavno bila u bolnici da poseti Elizabet, sa kojom je bila prijateljica 30 godina.

Von Anhalt je izjavio da je susret bio tragičan jer su obe znala da se poslednji put sreću.

Povezane vesti: Elizabet Tejlor bolje, ali ostaje u bolnici Elizabet Tejlor oporavlja se u bolnici Elizabet Tejlor se oporavlja u bolnici Elizabet Tejlor u kritičnom stanju Za Zi Gabor amputirana noga

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.