Vuk Drašković održao komšijama vatreni govor sa balkona svoje kuće

Izvor: Njuz.net, 27.Nov.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Drašković održao komšijama vatreni govor sa balkona svoje kuće

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Komšije saglasne da je ovo bio jedan od najboljih Draškovićevih govora poslednjih nedelja

BEOGRAD, 27. novembar 2012, (Njuz) – Lider Srpskog pokreta obnove održao je sa balkona svoje kuće zapaljiv govor komšijama koje su tresle tepih u susednom dvorištu,
javlja reporter Njuza sa lica mesta.
Drašković je žestok motivacioni govor održao komšijama zato što je primetio da bezvoljno i „bez žara“ tresu tepihe, istakavši da značajne stvari u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << treba raditi „posvećeno i do kraja“.
- Čestitam vam, junaci! Danas ste učinili veliki korak za svoj dom i otadžbinu, danas ste osvetlali svoj obraz i obraz predaka. Međutim, živimo u nepriličnom vremenu, u vremenu kada ‘mnogo’ nije dovoljno, u vremenu kada se mora dati sve. Zato, junaci, dajte sve od sebe, učinite više nego što možete i morate jer će samo tako biti bolje i vama i našoj rodnoj grudi! – poručio je Drašković okupljenim komšijama.
Drašković je rekao da je Srbija na teškim mukama i izazovima i da je „svaki komšiluk u Srbiji na rubu propasti“, ali da samo neki imaju snage da započete poslove dovedu do kraja.
- Mora nas biti više! Moramo svi završavati poslove do kraja, jer ko završava uspešno i na vreme kućne poslove, završavaće i državničke! – rekao je lider SPO-a.
Komšije uglavnom nisu želele zvanično da daju izjave, ali su mahom svi naveli da je Vuk Drašković u njihovom kraju neprikosnoveni Kralj dvorišta i da na vrlo sugestivan način već godinama motiviše ceo komšiluk svojim govorima.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.