Izvor: Njuz.net, 02.Okt.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić izjavio da je 9.000 ljudi zaposlenih u javnom sektoru već osetilo neki boljitak

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. oktobar 2015, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su 8.744 državnih službenika, koji su zaposleni u poslednjih 20 meseci već osetili neki boljitak.
On napominje da je ovo tek počekat i da čvrsto veruje da će i ostali građani koji u narednom periodu budu našli zaposlenje u javnom sektoru takođe početi da bolje žive.
-Kada smo u predizbornoj kampanji obećavali nova radna mesta, mnogi su se smejali, a gde su danas svi ti ljudi? >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Otvaranje novih radnih mesta su jasan znak jačanja privrede jedne zemlje i drago mi je što vidim ovakve impresivne rezultate – smatra premijer Srbije i navodi da mu je drago da ovih 9.000 građana nije moralo da čeka dve godine da bi osetili neko poboljšanje u svom novčaniku.
Jedan od novozaposlenih u javnom sektoru, M.L. iz Beograda, kaže da danas živi znatno bolje nego pre nekoliko meseci kada je po ceo dan visio na internetu i komentarisao svakojake vesti.
– Čak ni razgovor za posao nije bio preterano težak. Samo je trabalo da se malo pomučim da nađem šefa na kog su me uputili i da upamtim ime čoveka na koga je trebalo da se pozovem – kaže naš sagovornik i dodaje da mu malo predstavlja problem što radi od 7:30 i da će videti da kada se ustali na poslu za mesec-dva pita šefa da li je u redu da dolazi malo kasnije.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.