VREĐALA JOJ KĆERKU: Anabela i Miljanina majka UŽIVO - Ove reči nismo očekivali! (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Feb.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREĐALA JOJ KĆERKU: Anabela i Miljanina majka UŽIVO - Ove reči nismo očekivali! (VIDEO)

Nakon rata Kulićeve i Đoganijeve, glas porodice....
Četvrat veče u "Zadruzi" rezervisano je za porodice zadrugara, kada u studio u Šimanovcima kod Dušice Jakovljević dolaze najbliskije osobe iz života učesnika rijalitija.
PROCUREO VRELI SNIMAK: Zadrugarka se mazi i grize sa ŽENOM - Sve PRŠTI! A ON? Pozliće mu kad vidi!
Ovog puta sa voditeljkom u studiju su Anabela Atijas, majka Lune >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Đogani i Marija Kulić,Miljanina mama, koje su se već srele na istom mestu.
JAVNA SCENA INTERNET SVETA: Luka Raco otkriva kako napraviti MEGA POPULARAN Instagram profil!
 
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 
Njih dve su tada gostovale sa očevima ovih zadrugarki, Gagijem Đoganijem i Sinišom Kulić, kada su atmosferu svojom raspravom dovele do usijanja.
SADA JE NA NJIMA DA ODLUČE: Produkcija poslala pismo - Najteža odluka, ali JEDAN MORA... Gotovo je!
Naime, pre dve noći Luna i njen dečko Sloba Radanović posvađali su se sa Miljanom do te mere da im je prekipelo, pa su se spakovali i poželeli da napuste "Zadrugu", ali su se u poslednjem trenutku predomislili i odlučili da ostanu sa svojim cimerima.
 
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 
Podsetimo, Kulićeva ih je tada optužila da su krali od nje, ali je kasnije otkrila da nije bila u pravu, pa im se izvinila.
ŽESTOKA SVAĐA, OGROMNA BUKA: Kija se izderala na Lunu - ova otišla kod Slobe da se žali (VIDEO)
Marija se uživo izvinila Anabeli zbog kćerkinih reči, a kako je Lunina majka na to reagovala pogledajte:Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga",

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.