Isterivač đavola: Jeziv, do sada neobjavljen, snimak uliva strah u kosti (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 20.Okt.2012, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isterivač đavola: Jeziv, do sada neobjavljen, snimak uliva strah u kosti (FOTO, VIDEO)

"Isterivač đavola" jedan je od najstrašnijih filmova svih vremena, film koji izaziva noćne more. Iako je snimljen davne 1973. godine, neki jezivi kadrovi sa snimanja objavljeni su tek sada.

O kvalitetu ovog legendarnog horor film, koji i nakon 40 godina šokira publiku i izaziva brojne polemike, govori i činjenica da čak i prikaz scena sa snimanja uliva strah u kosti.

Filmski sajt Bloody Disgusting dobio je do sada neobjavljene snimke i rešio da ih podeli sa svim obožavaocima priče o 12-godišnjoj devojčici koju zaposeda čudesna, zla sila.

Pogledajte!

(Daily mail)

Foto: Bloody Disgusting

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smete li da pogledate: Jeziv, do sada neobjavljen, snimak isterivanja đavola

Izvor: medio.rs, 20.Okt.2012

Kultni horor film "Isterivač đavola" ni posle skoro 40 godina ne ostavlja ljude ravnodušnima. Pogledajte zastrašujuće kadrove sa snimanja koji su tek sada objavljeni.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.