Izvor: Blic, 11.Nov.2023, 07:00

(VIDEO) PRIJA I JELENA ĐOKOVIĆ ŠALJU POLJUPCE JEDNA DRUGOJ Novakova supruga se skroz opustila na koncertu u Nišu! Skače i uvija se dok Aleksandra peva "Legitimno"

Muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je imala prvi od tri rasprodata velika koncerta u Hali Čair u Nišu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Đoković UVIJA na Prijovićkinom koncertu - Slale POLJUPCE, a evo i šta je PILA celo veče

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023

Uživala je u spektaklu....Pevačica Aleksandra Prijović, sinoć je održala prvi, od tri rasprodata koncerta u Nišu...Aleksandra je priredila pravi spektakl, a na koncertu je bila i Jelenu Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đoković...Jelena se u društvu dve drugarice provodila,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(VIDEO) "JEDNA OD NAJLEPŠIH NOĆI" Prija se oglasila pred koncert u Nišu - evo šta je zabeležila sa fanovima

Izvor: Blic, 11.Nov.2023

Muzička zvezda Aleksandra Prijović niže uspeh za uspehom, a sinoć je napravila pravi spektakl u Nišu, gde je pevala u krcatoj hali Čair.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.