Tejlor Svift: Osvetiću se Dženifer Lopez, makar mi to bilo poslednje!

Izvor: Press, 09.Sep.2013, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor Svift: Osvetiću se Dženifer Lopez, makar mi to bilo poslednje!

Prema pisanju Pipla, Sviftova je toliko povređena da čak planira i da se osveti Lopezovoj.
 "Bila sam pristojna i draga, a ona nije htela ni da me pogleda. Ljutila se jer sam joj se uopšte obratila. Istina je sve što su pričali o njoj. Žena je nemoguća i misli da je centar sveta", požalila se Tejlor svojim saradnicima, dodajući da će umišljenoj divi posvetiti jedan od narednih singlova u kojem će reći sve što ima o njoj.
"Osvetiću joj se, makar mi to bilo poslednje u životu. Nikad niko nije bio toliko bezobrazan prema meni" - bez zadrške je rekla Sviftova.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tejlor Svift: Osvetiću se Dženifer Lopez, makar mi to bilo poslednje!

Izvor: Svet plus, 10.Sep.2013, 15:57

Kantri pevačica Tejlor Svift ljuta je na koleginicu Dženifer Lopez od kada je ona odbila da pevaju zajedno, a Tejlor je rekla kako će joj se zbog toga i osvetiti.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.