Srušio kuću pod hipotekom i istovario je ispred banke

Izvor: Večernje novosti, 16.Dec.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio kuću pod hipotekom i istovario je ispred banke

Jedan Bugarin dao je poslednji novac koji je imao, kako bi srušio kuću u kojoj je živeo sa porodicom, budući da više nije mogao da otplaćuje dug za hipoteku. Zemljište na kojem je bila izgrađena kuća nije bilo pod hipotekom, pa je porodica odlučila da poruši kuću i “preda” je banci. Oni su srušili kuću i sav građevinski materijal i otpad istovarili pred banku u gradu Tetevenu, u kojoj je na kuću stavljena hipoteka. Pre istovara ušli su u banku moleći da im ne uzimaju kuću. Nakon što je direktor banke to odbio, vlasnik kuće je izašao pred zgradu i viknuo: “Zete, ne daju ustupke… Istovaraj!” Zet - vozač kamiona “istovario” je kuću pred banku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srušio kuću pod hipotekom, šut istovario pred bankom

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2013

Jedan Bugarin iz grada Teteven dao je poslednje pare kako bi srušio svoju porodičnu kuću koja je bila pod hipotekom. Šut je isporučio banci, kojoj nije više mogao da plaća kredit...Bankarima vratio kuću - u delovima..Kuća je bila pod hipotekom, a porodica nije imala sredstava da plaća kredit....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.