Soraja: Nejmar mi je prišao misleći da sam Brazilka! Za mene je to najveći kompliment!

Izvor: Press, 06.Avg.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja: Nejmar mi je prišao misleći da sam Brazilka! Za mene je to najveći kompliment!

Starleta leto provodi na Ibici, gde je upoznala popularnog fudbalera Nejmara.
Soraja i napadač katalanskog kluba su uživali na večeri u restoranu "Cipriani", nakon čega su do jutarnjih sati zajedno ludovali u diskoteci "Amnesia", a Vučelićeva kaže da joj je fudbaler udelio najlepši kompliment.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) Da li je ova zadnjica bolja od one koju ima Kim Kardašijan?
Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Severina peva i puni klubove, Milan čuva dete!
Rambo Amadeus: "Kad je neko glup, proizvodi jednak socijalni efekat kao i kad je mrtav"
   
- Nejmar je izuzetno zabavan i prirodan dečko. Kada mi je prišao, obratio mi se na maternjem jeziku i tako mi udelio najlepši kompliment – mislio je da sam Brazilka - rekla je Soraja za "Svet.rs".
Da podsetimo, Soraja je nedavno objavila na Instagramu fotku sa poznatim fudbalerom, koji se pohvalio i da je sreo Paris Hilton u provodu na Ibici.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Soraja Vučelić otkrila kako se našla u društvu brazilskog fudbalera Nejmara

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2014

Starleta Soraja Vučelić provodila se na Ibici u društvu popularnog brazilskog fudbalera Nejmara, a sada je otkrila i kako to da se našla baš u njegovom društvu, i to ubrzo nakon što je Nejmar bio u provodu sa poznatom milionerkom Paris Hilton...Nejmar se posle Paris Hilton provodi i sa Sorajom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.