Širi se One Pound Fish ludilo: Broj fanova i pregleda na Jutjubu raste, televizije prekidaju emisije zbog njega (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Dec.2012, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širi se "One Pound Fish" ludilo: Broj fanova i pregleda na Jutjubu raste, televizije prekidaju emisije zbog njega (VIDEO)

Muhammad Nazir, prodavac riba na londonskoj pijaci, koji je proteklih dana svojim hitom "One Pound Fish" zaslužio gorko-slatku titulu naslednika "Gangnam Stajla", dočekan je u domovini kao svetska zvezda.

Uprkos činjenici da je morao da napustiti Veliku Britaniju, jer mu je istekla viza, povratak u Pakistan nimalo mu nije teško. Sunarodnici su mu pripremili spektakularan doček. Na aerodromu su ga čekale stotine fanova, a među okupljenim ljudima našli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su se i lokalni političari. Svi zajedno su pevušili stihove Nazirovog globalnog hita u nastajanju, a neke su se televizije vanredno uključile u prenos uživo, prenosi Daily Mail.

Nazirov je hit dosad prikupio preko devet miliona pogleda na YouTubeu.

(Daily mail)

Foto: printscrn video

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Širi se 'One Pound Fish' ludilo: Broj fanova i pregleda na Jutjubu raste, televizije prekidaju emisije zbog njega

Izvor: medio.rs, 29.Dec.2012

Prodavac riba na londonskoj pijaci nije ni sanjao da će steći ovakvu popularnost, kada je pesmom pokušao da privuče mušerije. Ne samo da je pesma postala hit nego je on postao pravi idol u svojoj rodnoj zemlji.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.