Londonski prodavac ribe umislio da je Psaj

Izvor: Blic, 27.Dec.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Londonski prodavac ribe umislio da je Psaj

Muhamed Šahid Nazir, prodavac ribe na londonskoj pijaci preti da dosegne popularnost korejske muzičke atrakcije Psaja svojim "hitom" u kome peva, naravno, o ribama.

"One Pound Fish" je Muhamedova pesma koja je već postala hit na Jutjubu, a zapravo je vešt marketinški trik ovog trgovca, koji kroz stihove govori o cenama ribe koju prodaje na pijaci.

Zanimljivo je da ovo nije njegov prvi uspeh na "Jutjubu" budući da je pre nekoliko meseci snimio jedan svoj radni dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i takođe ga podelio na ovom sajtu.





Pogledajte i procenite da li ova pesma ima potencijal "Gagnam stajla":


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Londonski prodavac ribe umislio da je Saj

Izvor: Blic, 27.Dec.2012

Muhamed Šahid Nazir, prodavac ribe na londonskoj pijaci preti da dosegne popularnost korejske muzičke atrakcije Saja svojim "hitom" u kome peva, naravno, o ribama. .."One Pound Fish" je Muhamedova pesma koja je već postala hit na Jutjubu, a zapravo je vešt marketinški trik ovog trgovca, koji kroz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.